Cum umplem spritul (poche-ul) de patiserie
Am descoperit o metoda faina de a pune aluaturile si cremele in spirt, fara sa fac mizerie in toata bucataria si fara sa-mi trebuiasca 3 maini (vezi poze)
- puneti spritul (poche-ul) intr-un pahar inalt (o halba de bere de exemplu) si trageti marginile peste pahar
- folosind o lingura umpleti spritul cu crema sau aluat
Spritul pregatit pentru a fi umplut
Spritul cu aluat
Comentarii (10)
Micul acum 16 ani - 15 Octombrie 2008 09:59
Foarte multumesc. :pIoana acum 16 ani - 15 Octombrie 2008 15:28
sa-ti fie de folos! :)carmeen acum 15 ani - 23 Ianuarie 2009 19:41
faina ideea... ;)Daniela acum 15 ani - 1 Iunie 2009 12:00
Acum doua zile am folosit spritul si cat timp am pierdut sa-l umplu ... data viitoare va fi altfel. Iti multumesc! Foarte buna ideea...mariana acum 14 ani - 9 Iunie 2010 20:56
FOARTE TARE!Cristina acum 13 ani - 9 Octombrie 2011 21:07
buna! daca nu am poche, stii cumva din ce as putea improviza unul?Ioana acum 13 ani - 10 Octombrie 2011 10:56
o punga (din plastic mai tare, cele gen zip-bag de exemplu) taiata la un coltCristina acum 13 ani - 11 Octombrie 2011 10:35
multumesc pentru sfat!mihaela acum 12 ani - 25 Decembrie 2011 00:58
eu am unul din metal? ce ai putea sa ma sfatui? ps:multsumesk anticipat)Daniela Iris Coman acum 11 ani - 7 Martie 2013 17:05
IOANA, ESTI THE BEST! Am invata o gramada de chestii noi de la tine! Iti multumesc mult! :* :)Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email