Retete din Germania si Austria
Stollen, cozonacel nemtesc cu fructe uscate
Cozonacel cu fructe uscate si martipan cremos.
Friptura de vita in vin rosu
Friptura de duminica seara.
Supa de varza cu carne tocata
Supa rapida, ieftina si satisfacatoare.
Salata bavareza de varza alba
Salata de varza usor murata, cu chimen, bacon si hrean.
Cornuri cu chimen
Cornuri simpatice cu branza si chimen avem astazi. Sunt lungi si subtiri, arata mai mult a grisine.
Varza bavareza
Varza pregatita in stil nemtesc, dar dupa gustul meu.
Rulouri de vita in sos de vin si legume
Rulouri de vita umplute cu morcovi, sfecla rosie si castraveti murati intr-un sos cremos de vin si...
Gulas austriac
Secretul unui gulas austriac este rabdarea.
Fursecuri vieneze
Fursecuri ireal de fragede.
Tarta cu branza
Tarta cu branza din Germania. Umplutura este mult mai cremoasa decat a unui cheesecake american....
Salata austriaca de cartofi
Haideti sa povestim astazi despre ingrediente noi, surprinzatoare pe care le-ati incercat in ultima...
Galuste cu magiun de prune
Am mancat aceste galuste de nenumarate ori in Austria. Germknoedel se numesc, sunt umplute cu magiun...
Biscuiti spritati cu cacao
Fragezi de se topesc in gura. Sunt fratii biscuitilor spritati cu lamaie. De data asta am facut o...
Snitel vienez
Aflati acum toate secretele unui snitel fraged si delicios de vitel.
Crema bavareza de branza
Obazda, o crema de branza servita cu ceapa si covrigi alaturi de o bere rece.
Supa crema de cartofi
Cu afumatura si tarhon! Fiindca am vrut ca vedeta zilei sa fie tarhonul.
1 - 15 Mai Multe
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email