Agua de Valencia
Retete bauturi Retete din Spania
Anca S. mi-a trimis aceasta reteta cu urmatoarea descriere.: "In Spania se bea acest cocktail in timpul verii pentru ca in timp ce te imbata, te racoreste... Sau invers.". Tentant, nu-i asa?
Ingrediente
700 ml vin spumos demi sec (sampanie)
250 ml suc de portocale (de la 4 portocale)
50 ml gin
50 ml lichior de portocale (Cointreau)
50 ml vodca (eu nu pun)
zahar dupa gust (optional; eu nu pun)
- Intr-o carafa de sticla se storc portocalele. Se toarna vinul spumos peste suc.
- Se adauga ginul, lichiorul de portocale si vodca (cine doreste cocktailul mai tare). Daca doriti, puneti putin zahar.
- Se pune carafa in frigider pana se raceste amestecul.
- Se serveste fie cu cuburi de gheata, fie in pahare inghetate (ud paharele si le dau la congelator pana se face o pojghita de gheata pe ele).
Comentarii (7)
Simona acum 13 ani - 21 Iunie 2011 11:06
Faina treaba ! Si noi am vrut sa ne racorim duminica si am injectat (la propriu) un cantalup cu niste coniac, l-am dat la congelator 1/2 de ora, apoi l-am taiat in doua, i-am scos mijlocul cu samburi si l-am inlocuit cu niste visine dintr-o visinata veeeeche... si... ne-am racorit de numa' ! Pe la zece jumate (seara), dormeam dusi... : :pIoana acum 13 ani - 21 Iunie 2011 11:27
ce desfatare! banuiesc ca saptamana asta sunteti zen ;)Simona acum 13 ani - 21 Iunie 2011 11:54
:) :) :)Irina acum 13 ani - 22 Iunie 2011 14:07
=P~ =P~ =P~anagazdac acum 13 ani - 22 Iunie 2011 15:10
super fina bautura am s-o incerc si eu =P~Ioana acum 13 ani - 22 Iunie 2011 15:38
da, e in stilul Bacardi Breezer de portocale, daca l-ai incercat.Corina acum 12 ani - 27 August 2012 18:02
:) suna tare bine.si eu o sa-l incerc,dar fara vodca...Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email