Crema bavareza de branza
Retete aperitive Retete cu branza Retete din Germania si Austria Retete lact-ovo-vegetariene Retete rapide Retete simple
Obazda, o crema de branza servita cu ceapa si covrigi alaturi de o bere rece.
Ingrediente
125 gr branza Camembert
40 gr unt la temp. camerei
1 lingura ceapa tocata foarte marunt
1 lingurita boia dulce
1/4 -1/2 lingurita chimen macinat
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru macinat
3 linguri bere
- Se freaca branza taiata bucatele cu untul pana devine pastoasa compozitia.
- Se adauga boiaua, sarea, piperul, chimenul si ceapa. Se omogenizeaza.
- Se adauga berea, cate o lingura pe rand si se amesteca. Compozitia va deveni spumoasa. Se gusta de sare.
- Se da la frigider pentru cateva ore.
- Se serveste presarata cu ceapa verde, alaturi de covrigi si ridichi... si evident o bere.
Crema bavareza de branza