Crema bavareza de branza

Retete aperitive Retete cu branza Retete din Germania si Austria Retete lact-ovo-vegetariene Retete rapide Retete simple

Obazda, o crema de branza servita cu ceapa si covrigi alaturi de o bere rece.

Ingrediente

125 gr branza Camembert
40 gr unt la temp. camerei
1 lingura ceapa tocata foarte marunt
1 lingurita boia dulce
1/4 -1/2 lingurita chimen macinat
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru macinat
3 linguri bere

  1. Se freaca branza taiata bucatele cu untul pana devine pastoasa compozitia.
  2. Se adauga boiaua, sarea, piperul, chimenul si ceapa. Se omogenizeaza.
  3. Se adauga berea, cate o lingura pe rand si se amesteca. Compozitia va deveni spumoasa. Se gusta de sare.
  4. Se da la frigider pentru cateva ore.
  5. Se serveste presarata cu ceapa verde, alaturi de covrigi si ridichi... si evident o bere.

Crema bavareza de branza

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...