Crostini cu ardei copti
Retete aperitive Retete cu legume
Combinatie interesanta. Inspirata de aici.
Ingrediente
70 gr unt (la temp. camerei)
2 lingurite pasta de ansoa
2 ardei rosii
1/8 lingurita seminte de fenicul macinat
sare, piper negru
felii de paine integrala sau bagheta
Bucati: 10
- Se coc si se curata ardeii. Se taie apoi fasiute. Se presara putina sare, piper negru si feniculul macinat. Se amesteca si se lasa sa stea pana e nevoie de ei.
- Se freaca bine untul cu pasta de ansoa pana are o culoare uniforma.
- Feliile de paine se prajesc in tigaia grill pana prinde urme frumoase de gratar (cca 1 minut / parte, in tigaia bine incinsa).
- Se ung feliile de paine (caldute sau reci) cu untul aromat cu ansoa. Se aseaza desupra felii de ardei. Se servesc cu mare placere.
Comentarii (0)
Fii primul care adauga un comentariu.
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email