Pasta de branza cu sardine

Retete aperitive Retete cu branza Retete cu peste si fructe de mare Retete de Pasti Retete rapide Retete simple

Este o varianta dietetica a salatei de icre. Este cel putin la fel de gustoasa si spumoasa insa se prepara mult mai rapid. Si e plina de Omega-3 ;)

Ingrediente

200 gr branza proaspata de vaci
1 lingura plina cu smantana (sau iaurt)
1 conserva fileuri de sardine in ulei (de 100 gr)
1/2 ceapa
1/4 legatura patrunjel
1 lingura suc de lamaie
putin chili (sau 1 varf lingurita harissa)
sare, piper

  1. Puneti in blender branza, smantana, sardinele scurse de ulei, sucul de lamaie, ceapa tocata si patrunjelul. Condimentati dupa gust cu sare, piper si chili.
    * sfat: in loc sa cumparati branza de vaci si smantana separat, puteti folosi o cutie de branza Fagaras, are exact consistenta care trebuie pentru aceasta reteta.
  2. Mixati bine pana totul devine o pasta spumoasa.
  3. Serviti pe paine.

Pasta de branza cu sardine

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...