Sare si piper Sichuan
Retete asiatice Retete condimente
Am ajuns si ziua asta... sa postez reteta de sare si piper :) Sa nu subestimati insa utilizarile ei: merge bine cu gratarele de vita, pe peste, pe pui si in special pe crevetii prajiti sau la gratar. Doar substituiti clasica combinatie de sare si piper negru cu aceasta sare aromata.
Ingrediente
3 linguri piper Sichuan
2 linguri sare de mare grunjoasa
- Intr-o tigaie, fara adaos de grasime, prajiti piperul pana incepe sa degaje miros, cca 2 minute. Din cand in cand scuturati tigaia sa se prajeasca uniform.
- Adaugati piperul fierbinte si sarea in masina de cafea si mixati cat de fin doriti.
- Pastrati intr-un borcan inchis.
Sare si piper Sichuan
Comentarii (1)
LILIANA VARBAN acum 14 ani - 17 Mai 2010 13:18
Multumesc ca existi cu toate retetele.Mi-am facut un caiet. Am incercat aproape toate .Eu sunt o mare gospodina si cu ocazia asta mi-am imbunatatit toate retetele de macare, salatele si prajiturile. Minunat.Esti o comoara la casa omului.
Cu mult drag:Liliana ;) ;) :) :)
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email