Ulei aromat cu lime si coriandru
Potrivit pentru carnea de peste
Ingrediente
250 ml ulei masline
1 lingurita boabe coriandru
1 lingurita boabe piper verde
o fasie coaja lime
- Se pun boabele de piper si coriandru(zdrobite inainte) si coaja de lime intr-o sticla curata, se umple cu ulei si se inchide ermetic. Se da la frigider minim 3 saptamani, apoi se consuma in maxim 1-2 saptamani de la deschiderea sticlei.
Comentarii (0)
Fii primul care adauga un comentariu.
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email