Ulei aromat cu rozmarin
Potrivit pentru preparatele din carne de pui
Ingrediente
ulei masline
2 crengute rozmarin
4 catei usturoi
10 boabe piper
- Intr-o sticluta bine spalate se pun crengutele de rozmarin, cateii de usturoi intregi, boable de piper si apoi se umple cu ulei de masline. Se inchide ermetic sticla.
- Se lasa la aromatizat in frigider 3 saptamani dupa care se poate folosi. Se foloseste in 1-2 saptamani de la deschiderea sticlei.
Comentarii (0)
Fii primul care adauga un comentariu.
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email