Ulei aromat cu rozmarin, dafin si piper rosu
Potrivit pentru marinarea carnii de pui.
Ingrediente
250 ml ulei masline
1 fir rozmarin
2 frunze dafin
2 lingurite piper rosu boabe
- Umpleti o sticla foarte curata cu uleiul de masline, adaugati ierburile si boabele de piper, inchideti sticla ermetic si lasati la frigider la aromatizat cam 3 saptamani. Folositi in 1-2 saptamani de la deschiderea sticlei.
Comentarii (0)
Fii primul care adauga un comentariu.
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email