Ulei aromat cu salvie
E potrivit pentru carnea rosie si e si preferatul meu.
Ingrediente
250 ml ulei masline
1 crenguta rozmarin
2 frunze dafin
2 fire cimbru uscat
1 lingurita salvie uscata
- Se pun verdeturile si ierburile uscate intr-o sticla curata, se umple cu ulei si se inchide ermetic. Se da la frigider minim 3 saptamani, apoi se consuma in maxim 1-2 saptamani de la deschiderea sticlei.
Comentarii (0)
Fii primul care adauga un comentariu.
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email