Aripioare Teriyaki
Retete asiatice Retete cu carne de pui Retete pentru gratar Retete rapide Retete simple
Daca v-a placut sosul meu de ieri, puteti incerca sa preparati cu el aceste aripioare glazurate, sunt foarte bune.
Ingrediente
10 aripioare de pui
o cescuta sos teriyaki (poate fi si cumparat si adaugati seminte de susan in el)
sare, piper
- Spalati aripioarele si le absorbiti bine cu servetele. Le condimentati cu sare si piper.
- Le asezati intr-un singur strat in tava acoperita cu hartie de copt. Dati la cuptor la 220C pentru 20 minute.
- Ungeti aripioarele cu sos teriyaki folosind o pensula de silicon. Mai lasati la cuptor 10 minute, apoi ungeti iar aripioarele cu sos. Lasati inca 10 minute la cuptor.
* daca le pregatiti pe grill-ul cu carbuni ungeti des aripioarele si le intoarceti de fiecare data sa se glazureze pe ambele parti. - Porniti grill-ul de la cuptor pentru 1-2 minute, pentru ca aripioarele sa devina putin crocante.
* sariti peste acest pas daca folositi grill-ul cu carbuni - Serviti imediat cu orez sau taietei cu legume si un bol de sos teriyaki pe post de dip pentru aripioare, pentru cei care vor sa simta mai bine aroma lui.
Aripioarele in tava cu sare si piper
Aripioarele unse prima tura
Aripioare Teriyaki