Crema de ciocolata in blender
Retete desert Retete lact-ovo-vegetariene Retete pentru copii Retete rapide
Super simplu, super rapid! Aveti nevoie doar de un blender.
Ingrediente
200 gr ciocolata amaruie (am folosit Heidi 75% cacao)
80 ml apa fiarta
150 ml frisca nebatuta (smantana dulce 30% grasime)
1 ou
1 esenta vanilie
Portii: 2-3
- Se da ciocolata pe razatoare si se pune in blender. Se retine 1 lingurita pentru decor.
- Se toarna apa clocotita peste ea si se mixeaza cca 10 secunde, pana se topeste.
- Se adauga restul ingredientelor si se mixeaza pana e bine omogenizata, cca 30 secunde.
- Se pune crema in 2-3 boluri de sticla sau cescute de cafea si se dau la frigider cateva ore.
- Se serveste rece, presarata cu ciocolata razuita (puteti folosi si ciocolata alba pentru decor).
Ciocolata razuita
Adaugam apa
Adaugam restul ingredientelor
Punem crema in boluri
Crema de ciocolata in blender