Morcovi cu iaurt

Ingrediente

250 gr morcovi (morcovi noi am folosit)
25 gr nuca
1 catel de usturoi
120 gr iaurt grecesc
1 fir marar
2 linguri ulei de masline
sare

  1. Se dau morcovii pe razatoarea mare.
  2. Intr-o cratita mai larga se incinge uleiul si se adauga morcovii. Se da focul la mediu spre mic si se soteaza morcovii, amestecand des timp de aprox. 10 minute, pana se inmoaie. Presarati putina sare pe ei. Verificati sa fie facuti, dar inca usor al dente.
  3. Se adauga nuca tocata cu cutitul si se mai soteaza totul timp de 2 minute.
  4. Se adauga usturoiul si se amesteca impreuna inca 1 minut.
  5. Se scot morcovii intr-un bol si se amesteca cu iaurtul si mararul tocat fin. Se drege de sare. Sunt buni cu lipie libaneza sau cu paine de secara.

Morcovii razuiti in cratita

Se adauga nuca tocata

Se adauga usturoiul

Se amesteca cu iaurt

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...