Salata de cartofi, sfecla rosie si ton

Ingrediente

2 cartofi
2 sfecle rosii
1 ceapa
1 conserva de ton in ulei (de 250 gr)
1 lingurita cu varf mustar
5 linguri ulei
marar
sare, piper

Portii: 2

  1. Se pun la fiert cartofii in coaja (pana furculita intra usor in ei). Separat se fierbe sfecla curatata si taiata in bucati mari. Totul va avea nevoie de cam 45 minute de fiert.
  2. Se taie cuburi cartofii si sfecla. Se toaca marunt ceapa si se pune peste legume. Se rupe tonul deasupra. Se presara cu sare si piper.
  3. Se pune mustarul, apoi se toarna uleiul. Se amesteca totul usor pana se omogenizeaza.
  4. Se adauga marar tocat dupa gust. Se lasa macar 15 minute sa se amestece gusturile, apoi se poate servi.

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...