Ulei picant
Potrivit pentru orice preparat, inclusiv pe pizza.
Ingrediente
200 ml ulei masline
3 ardei iuti rosii
3 crengute oregano
1/2 lingurita seminte coriandru strivite
- Intr-un vas mic punetiu leiul, 2 ardei iuti, 2 fire oregano si semintele de coriandru. Prajiti la foc mediu cam 5 minute, amestecand continuu.
- Filtrati uleiul din vas si puneti-l intr-o sticla. Adaugati ardeiul iute si oregano ramas.
- Puteti sa-l pastrati la frigider 1 saptamana.
Comentarii (0)
Fii primul care adauga un comentariu.
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email