Grill
E foarte util in bucatarie, eu prajesc de toate: paine, vinete, carne, carnati, zucchine, piadine. Nu trebuie folosit ulei, timpul de prajire e mic si se obtine o prajire uniforma. Cand cumparati grill-ul trebuie sa fie cu o putere mare (1500-2000W), sa aiba termostat reglabil, placile de coacere fie non stick (antiadrente) si sa aiba un vas de colectare a grasimii. Se curata imediat dupa folosire cu putin bicarbonat si o carpa umeda. Limpezim bine.
deschis
prajind carnaciori
Comentarii (4)
Irina acum 15 ani - 15 Iulie 2009 17:41
Anul trecut, in Germania, la cantina magazinului Metro am mancat o friptura absolut dementiala facuta la acest aparat. Nu a durat mai mult de 15 min sa o prepare, si era taiata de vreo doua degete si mai bine de groasa felia! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce halca a pus pe grill!Si e asa rapid pentru cei grabiti, care vin seara hamesiti de la munca si ar manca ceva rapid, gatit, si totusi sanatos! Cred ca nici pieptul de pui nu-l usuca prea rau nu?
Claudia acum 14 ani - 13 Februarie 2010 21:14
Buna, :)Imi poti spune te rog ce marca este Grill-ul si de unde l-ai cumparat?
Caut de ceva vreme si eu unul si nu gasesc.
O seara buna! :)
Diana acum 11 ani - 20 Iulie 2013 09:49
Buna, Ioana!Ne poti spune, te rog, ce marca este grill-ul tau si de unde l-ai cumparat?
Stiu ca postarea este destul de veche, insa ne-ar fi utila informatia, tinand cont de experienta ta si alegerile tale foarte inspirate. :)
Multumim!
Ioana acum 11 ani - 21 Iulie 2013 11:31
grill-ul era al unei prietene, a ramas postarea pe site de atunci. eu nu am asa ceva, folosesc o tigaie grill: [link]Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email