Condiment dulce-picant
Potrivit pentru bucati mari de carne pregatite la grill(pui sau curcan intreg, muschi de porc). Zaharul se va carameliza si va forma o crusta crocanta care va da carnii un usor gust dulceag.
Ingrediente
1 lingura + 1 lingurita praf chili
2 lingurite chimen macinat
2 lingurite zahar brun
1 lingurita oregano uscat
1 lingurita sare
- Mixeaza ingredientele si pastreaza in borcan inchis ermetic. Va rezista 6 luni la frigider.
Comentarii (0)
Fii primul care adauga un comentariu.
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email