Conopida coapta
Retete garnituri Retete cu legume Retete de mancaruri cu legume Retete ieftine Retete la cuptor Retete lact-ovo-vegetariene Retete simple
O garnitura pe cat de simpla pe atat de gustoasa! Puteti folosi si alte mirodenii daca doriti.
Ingrediente
1 conopida mare (cca 1 kg)
100 gr unt
1 lingurita rasa ierburi provence
1/2 lingurita cimbru uscat
sare, piper
- Conopida o desfacti buchetele mici intr-un castron larg.
- Topiti untul si adaugati mirodenii in el, plus sare si piper dupa gust. Turnati amestecul peste conopida si amestecati bine, sa fie toate buchetelele acoperite.
- Puneti hartie de copt intr-o tava si asezati conopida intr-un singur strat. Dati la cuptor la 220C pentru 45 minute. Intoarceti-o o data, sa se rumeneasca pe ambele parti.
Untul cu mirodenii
Conopida in tava de copt
Conopida coapta