Crutoane de casa
Le puteti pregati folosind paine invechita pentru a o recicla si apoi le folositi la salate sau supe.
Ingrediente
1 franzela mica, taiata in cubulete
60 ml ulei
sare
piper
praf usturoi(optional)
- Incalziti cuptorul la maxim
- Puneti cubuletele pe o tava acoperita cu hartie de copt si apoi, folosind o pensula, ungeti-le pe ambele parti cu ulei amestecat cu sare si piper (amestecat eventual si cu praful de usturoi).
- Coaceti 10-15 min la temperatura medie, pana sunt rumene si crocante.
Comentarii (2)
aLeXa acum 13 ani - 2 Mai 2011 13:25
=P~ =P~ =P~ =P~ =P~ mor de pofta. imi trebuia reteta ptr o supa crema de ciuperci dar nu mai stiam cum se face. deabia astept sa mananc :*:* va pwp.ms :*:*:*:*:X:X:X:XaLeXa acum 13 ani - 6 Noiembrie 2011 17:36
;) =P~ super tare crutoaneleLasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email