Hamburger
Retete din America Retete de mancaruri cu carne Retete cu carne de porc Retete pentru gratar Retete cu carne de vitel sau vita
Duminica, inainte de cura noastra de slabire, ce credeti c-am facut? Ne-am ghiftuit cu nesimtire cu niste hamburgeri :p Si i-am mancat de parca ar fi fost ultima noastra masa... la cum ma simt acum cred ca asa a si fost :)
Ingrediente
1 kg carne tocata
2 lingurite sare
1 lingurita piper
2 lingurite ierburi provence
8 chifle
8 felii cascaval
salata de varza
rosii
Portii: 8
- Se framanta carnea cu toate condimentele. Se formeaza 8 chiftele cat mai plate si subtiri, fiindca se vor strange pe gratar. Se dau la frigider 30 minute.
- Se prajesc hamburgerii pe gratarul incins pe ambele parti, cam 5 minute, pana sunt facuti.
- Chiflele se taie in doua si se scobesc putin de miez, se aseaza inauntru cate un hamburger, apoi o felie de cascaval, cateva linguri de salata de varza si deasupra felii de rosii.
- Se servesc imediat.
Formam hamburgerii
Pe gratar
Prajiti
Hamburger