Pulpe pe sare
Retete de mancaruri cu carne Retete cu carne de pui Retete la cuptor Retete rapide Retete simple
N-am ce sa va povestesc despre reteta, e simpla, titlul - pulpe pe sare - spune tot... insa am o poveste draguta despre mine si pulpele inferioare. Pe vremuri, cred ca eram prin clasele primare, ma trimitea mama sa cumpar pulpe inferioare. Azi asa, maine asa, pana am lansat intrebarea care ma chinuia de ceva vreme: pai nu aveam noi bani, macar din cand in cand, de niste pulpe superioare, tot din astea inferioare ma pui sa cumpar!?
Ingrediente
6 pulpe inferioare
1 lingura ulei masline
piper, boia (sau turmenic)
2 cani sare mare
- In tava cuptorului asezati hartie de copt. Turnati sarea mare deasupra si nivelati-o.
- Pulpele de pui spalate si sterse bine se stropesc cu ulei de masline, apoi se presara cu piper si boia (sau turmenic) plus orice alt condiment doriti, numai sare sa nu puneti. Masati pulpele pana se acopera bine de condimente.
- Asezati pulpele pe sare. Daca doriti, printre ele puteti pune felii de cartofi (eu nu i-am condimentat cu nimic).
- Dati la cuptor la 250C pentru 45 minute. Serviti imediat. Daca pulpele sau cartofii s-au lipit usor de sare folositi un cutit sa dati sarea jos.
Pulpe pe sare