Ton la gratar
Retete cu peste si fructe de mare Retete pentru gratar Retete rapide Retete simple
Acum cateva zile am cinat in oras si eu am comandat doar un piept de pui la gratar cu o salata de varza. Cand a auzit, chelnerita a exclamat: "Si dumneavoastra sunteti la cura de slabire! Toata lumea e la cura acum." Motivul cred ca e unul foarte clar, toata lumea vrea sa arate bine in costumele de baie in concediile care urmeaza, asa ca eu va propun un ton la gratar cu o portie de salata verde alaturi.
Ingrediente
2 felii mari ton proaspat
1 portie chermoula
un strop de ulei pentru gratar
- Acoperiti feliile de ton cu marinata chermoula. Masati un pic sa fie bine acoperite. Lasati sa se marineze timp de 30 de minute.
- Incingeti bine tigaia grill unsa cu un strop de ulei ca sa nu se lipeasca pestele. Dati focul la mic.
- Scurgeti tonul de marinata. Prajiti-l cate 2 minute pe fiecare parte.