Ustensila pentru preparat galuscute
Acest instrument se foloseste pentru a forma galuscute de faina pe care apoi le folositi in mancarurile cu sos sau chiar supe. Este foarte comod de folosit si galuscutele ies mici si egale.
Acest instrument se foloseste pentru a forma galuscute de faina pe care apoi le folositi in mancarurile cu sos sau chiar supe. Este foarte comod de folosit si galuscutele ies mici si egale.
Comentarii (27)
Ultimele comentarii
DIANA acum 12 ani - 3 Aprilie 2012 10:26
:( :( :( No comm ..............................Ioana acum 12 ani - 3 Aprilie 2012 10:59
daca "no comment" si "de gustibus , non disputandum" atunci cu ce scop ai mai comentat?DIANA acum 12 ani - 3 Aprilie 2012 11:37
Scuze , scuze , scuze ....................................Ioana acum 12 ani - 3 Aprilie 2012 11:56
nicio problema, voiam doar sa avem o dicutie normala, pro si contra ustensilei in cauza.DIANA acum 12 ani - 3 Aprilie 2012 12:04
:) Eu asta am dorit , dar se pare ca n-am fost inteleasa ...Mai bine lasam ustensila si te-as ruga sa-mi dai o idee ptr o reteta cu broccoli (te rooog) , dar nu salata ... ceva suflee , budinca , nu stiu (nu sunt fan , dar am trei buchete in freegi si nu stiu cam ce utilizare sa le dau) .
Ms frumos .
Ioana acum 12 ani - 3 Aprilie 2012 12:18
poti face ca si la conopida gratinata:[link] doar ca in loc de smantana faci un sos alb:[link] in care adaugi putin cascaval ras. apoi faci straturi de buchetele de broccoli (fierte doar 2-3 minute inainte) si strat de sos alb sau pur si simplu amesteci broccoli cu sosul si-l torni in vas termorezistent. presari cascaval (sau pesemt) deasupra si dai la cuptor (la 180C) pana se rumeneste.alta varianta: daca vrei sa fie mai mult ca o budinca, poti toca broccoli mai marunt dupa ce il fierbi, amesteci cu sosul alb cu cascaval, in care mai pui si 1-2 oua si dai la cuptor.
diferenta e ca in prima varianta nu pui oua si iese ceva cremos. iar in varianta a doua, in care pui oua, rezultatul va fi mai legat, mai ferm.
DIANA acum 12 ani - 3 Aprilie 2012 13:13
Te imbratisez , ms mult . Vad eu ce aleg ; am gasit mai multe variante , dar nu-s hotarata deloc si deja ziua-i gata . :)andreea acum 12 ani - 30 Iunie 2012 14:12
buna fetelor, eu am folosit spumiera....are gaurile un pic mai mici decat aparatul din poza dar au iesit perfect si nici nu m-am chinuit prea mult.ps. ioana, multumesc frumos pt reteta de supa gulas.....acum scriu dupa o portie sanatoasa!!! a iesit excelenta, exact gustul pe care mi-l doream (yammy..sunt o graviduta in 8 spatamani si-ti inchipui ce sperante am pus in reteta ta ) ;)
Mirela acum 12 ani - 23 Octombrie 2012 23:03
Ustensila cu pricina se foloseste la Spaetzle, ca asa se numesc galuscutele astea ;) Aici un link[link]
Stefania acum 11 ani - 22 Februarie 2013 13:58
Eu am folosit cu succes razatoarea sinpla, cu o sg fata, nu cu 4.(cea pe care se rad merele ptr placinta...). Am tinut-o deasupra oalei cu apa si am turnat compozitia cu o lungura. Mi-au iesit ca si cu aparatul.Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email