Cartofi picanti
Retete cu cartofi Retete garnituri Retete ieftine Retete rapide Retete simple
Cartofii sunt foarte aromati, dar si foarte picanti. Trebuie stinsi musai cu o bere ;) Eu i-am servit cu pui prajit tot la cuptor si muraturi.
Ingrediente
4 cartofi potriviti (cca 700 gr)
1 lingura pasta de ardei iute (harissa)
1 lingura ulei masline
2 linguri rase seminte susan
1/2 lingurita sare
Portii: 2
- Cartofii curatati de coaja se taie cuburi potrivite.
- Se amesteca cu restul ingredientelor si se aseaza intr-o tava, pe un singur strat.
- Turnam cca 100 ml apa, pe marginea tavii sa nu "spalam" condimentele de pe cartofi, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la 200C pentru 30 minute.
- Scoatem folia si mai lasam cca 15- 20 minute la cuptor, si nu uitam sa amestecam o data usor ca sa nu se prinda cartofii de tava. Servim imediat.
Cartofi cuburi cu condimente
Amestecam bine
In tava cu putina apa