Crema de ciocolata cu bezea
Retete desert Retete cu ou Retete de Craciun
Pentru mine acest an a fost unul superb si o mare parte s-a datorat voua pentru ca m-ati incurajat si ati gasit siteul meu folositor.
Va multumesc pentru toate gandurile frumoase pe care mi le-ati trimis si va doresc Sarbatori Fericite si An Nou fericit alaturi de familie si prieteni! Ne auzim in ianuarie cu retete noi.
Ingrediente
crema de ciocolata
marshmallow (bezea)
pudra de ciocolata sau cacao (pentru decorat)
- Se prepara crema de ciocolata. Eu am folosit de data aceasta ciocolata neagra Heidi Dark Coffee (cacao 55%) care are o usoara aroma de cafea. Am impartit crema in 4 pahare (2 de martini si 2 de vin).
- Am preparat marshmallow (bezeaua) din cele 4 albusuri care mi-au ramas de la crema. Urmati instructiunile din reteta pana la pasul 4 inclusiv.
- Completati in pahare cu spuma de oua. Pudrati cu putin cacao sau ciocolata pudra. Dati la frigider macar 2 ore, pana bezeaua e inchegata bine. Se poate pastra la frigider 2-3 zile.
Crema de ciocolata cu bezea