Pasta miso picanta pentru ramen

Retete asiatice Retete condimente

Reteta Pasta miso picanta pentru ramen

O pasta complexa, ideala pentru un ramen picant si cremos, dar e buna si cu ton, oua, carne sau taietei la wok.

Reteta este preluata de aici.

Ingrediente

130 gr miso alb
130 gr miso rosu
80 gr pasta doubanjiang (sau 50 gr boabe de soia fermentate in ulei de chili)
15 gr pasta de susan (tahini)
2 linguri ulei neutru
1 lingura ulei de susan prajit
35 gr ghimbir
6 catei de usturoi
1/2 ceapa medie
50 gr mirin
1/2 plic dashi granulat

Calorii: 1100 calorii

 

  1. Puneti toate ingredientele in robot sau blenderul vertical si mixati pana aveti o pasta caramizie.
  2. Transferati pasta intr-o cratita mica si caliti-o timp de 5 minute la foc mediu, amestecand des, veti vedea ca pe margini se aduna putin ulei cand e gata.
  3. Pasta ramen poate fi preparata cu cateva zile inainte, rezista bine la frigider.

Comentarii (0)

 

Fii primul care adauga un comentariu.

Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...