Niku Miso, carne cu miso

Retete asiatice Retete cu carne de curcan Retete cu carne de pui

Reteta Niku Miso, carne cu miso

Poate va ganditi ca e cam "subtirica" reteta... Dar pasta ramen e atat de complexa si delicioasa incat e nevoie doar de putina pentru a transforma carnea tocata de pui sau curcan intr-un preparat delicios, numit Niku Miso in bucataria japoneza. Mai punem alaturi o movilita de orez japonez si un bol cu salata de cruditati si avem o masa sanatoasa, echilibrata. Face parte din planul meu pentru o silueta subtirica.

Ingrediente

400 gr carne tocata de pui (sau curcan)
100 gr pasta ramen
piper negru

Portii: 4
Calorii: 265 cal / portie

  1. Se incinge bine un wok larg sau o tigaie larga si se unge cu putin ulei. Daca aveti doar tgaie mai mica, preparati carnea in doua ture, sa nu fie inghesuita in tigaie.
  2. Se adauga carnea tocata si se rasneste piper negru. Cu focul la maxim sotatm carnea, rupand cu lingura carnea, sa se desfaca in bucatele cat mai mic.
  3. Imediat ce carnea si-a schimbat culoarea peste tot, dati focul la mic si adaugati pasta ramen si sotati impreuna inca 2 minute. Parca e si mai buna reincalzita.
  4. Serviti carnea calda, cu 100 gr orez japonez si o portie de salata crocanta. Presarati si ceapa verde daca aveti. Totul va avea putin peste 500 calorii si peste 35 gr proteina.

Comentarii (0)

 

Fii primul care adauga un comentariu.

Lasa un comentariu
Newsletter

Ca sa primesti cele mai noi retete prin email

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...