Piept de pui in crusta crocanta

Retete de mancaruri cu carne Retete cu carne de pui Retete rapide Retete simple

Crusta dukkah nu este rezervata doar pentru pui, desi acesta este mai la indemana si se prajeste rapid. Ce ziceti de niste cotelete de miel in aceasta crusta? Sau rondele de calamari?

Ingrediente

1 piept mare de pui (dezosat)
1 portie dukkah
1 albus de ou
ulei pentru prajit

  1. Se taie pieptul de pui fasiute subtiri, cam de un deget.
  2. Se bate un pic albusul de ou cu 1 lingura apa. Se adauga fasiutele in albus si se amesteca pana sunt bine acoperite.
  3. Dukkah se aseaza pe o farfurie sau intr-o cutie. Se trec fasiutele prin dukkah sau daca folositi o cutie, le puneti inauntru, puneti capacul si scuturati pana fasiile sunt bine acoperite.
  4. Incingeti bine mult ulei si prajiti fasiutele (in cateva ture, sa nu fie inghesuite in tigaie) pana devin rumene si crocante (cca 2 minute/tura).
  5. Se scot pe servetele sa se absoarba de grasime si se servesc imediat.

Pieptul de pui dat prin dukkah

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...