Pulpe si cartofi noi la cuptor
Retete cu cartofi Retete de mancaruri cu carne Retete cu carne de pui Retete la cuptor Retete rapide Retete simple
Acesta e genul de mancare care nu-ti da batai de cap: rapid si place tuturor.
Ingrediente
10 pulpe inferioare
1 kg cartofi noi mici
condiment pentru pui (de la Galeo sau Fuchs sunt foarte bune)
50 ml ulei
150 ml apa
Portii: 5
- Se aseaza pulpele in tava intr-un singur strat. Se presara condiment de pui din belsug peste ele.
- Cartofii noi ii spalam cu un burete de sarma. Se aseaza deasupra pulpelor. Presaram si peste ei condiment.
* daca cartofii noi sunt mai mari ii taiati cuburi; puteti pune si cartofi normali, ii decojiti si ii taiati cuburi mari - Turnam uleiul pe toata tava. Turnam si apa, dar pe o margine a tavii sa nu "spele" condimentele de pe carne si cartofi.
- Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 240C pentru 35 minute. Ridicam folia si mai lasam 10 minute sa prinda crusta cartofii.
- Servim imediat cu o salta asortata.
In tava cu condimente
Pulpe si cartofi noi la cuptor