Salata de conopida si varza Brussels
Retete garnituri Retete cu legume Retete cu putine calorii Retete de post Retete salate
O salata sanatoasa pe care o puteti servi ca si garnitura langa o mancare cu carne.
Ingrediente
500 gr conopida
500 gr varza Brussels
1 lingura plina cu mustar cu boabe
2-3 catei usturoi
2 linguri suc lamaie
4 linguri ulei masline
sare, piper
- Conopida se desface buchetele micute. Varza daca e mica se lasa intreaga, daca e mai mare o taiati in jumatate.
- Fierbeti legumele fie in apa cu sare, fie ca mine pe abur. Pe abur timpul de fierbere e de 25 minute. Puneti legumele (scurse daca e cazul) intr-un bol si lasati sa se raceasca.
- Separat preparati dressingul din: mustar, suc de lamaie, cateii de usturoi striviti si ulei. Condimentati cu sare si piper. Turnati-l peste legume si amestecati usor. Mai adaugati sare sau piper dupa gust.
- Pastrati la frigider. Serviti ca si garnitura.
Fierbem legumele pe abur
Salata de conopida si varza Brussels
Comentarii (1)
kukibella acum 11 ani - 4 Martie 2013 08:29
super delicioasa am testat o....o saptamana frumoasa
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email