Salata de pui cu mar, telina si morcov

Retete cu legume Retete cu carne de pui Retete ieftine Retete rapide Retete simple Retete salate

Prima data am mancat aceasta salata in Bucuresti acum vreo 5 ani si am fost asa incantata incat de atunci a ramas in meniul nostru.

Ingrediente

1 piept de pui mic (cca 300 gr)
1 morcov mare
1 mar acrisor
1 felioara telina radacina
3 linguri cu varf maioneza
1-2 linguri lapte batut sau iaurt (optional)
30 gr branza cu mucegai albastru (optional)
sare, piper

  1. Pieptul de pui se poate prepara la gratar sau fierbe. Se taie apoi cubulete.
  2. Se amesteca maioneza cu branza cu mucegai albastru sfaramata.
  3. Se dau pe razatoarea mare telina, morcovul si marul. Se adauga cubuletele de pui si apoi maioneza pana se leaga compozitia. Se condimenteaza cu sare si piper.
  4. Se aseaza intr-un bol. Eu am retinut o bucatica de pui la gratar, am taiat-o felii si am asezat-o deasupra. Restul de maioneza l-am amestecat cu lapte batut si am turnat peste feliile de pui. O alta idee de servire ar fi in frunze de salata verde sau andive.

Carnea de pui la gratar

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...