Cum tai ardeii fasii, cubulete sau patrate
ardei (grasi, kapia, iuti)
- Se taie capetele ardeilor (codita si varful).
- Se taie pe o parte, pe toata lungimea.
- Se desface ardeiul pe taietura si se aplatizeaza. In functie de forma uneori crapa pe partea opusa, dar e ok. Se curata de cotoare si nervuri.
- Ardeiul va ramane cu partea lucioasa in jos. Se taie pe lungime fasii cat doriti de groase.
Daca doriti sa obtineti cubulete fasiile se taie subtiri iar daca doriti patrate atunci taiati fasii mai late. Taiati apoi perpendicular pe fasii daca doriti cubulete sau patrate.
Se taie capetele
Se taie pe o parte, pe lungime
Se desface si se curata de cotoare
Se taie fasii cat de groase doriti
Se taie feliile perpendicular pentru patrate
Comentarii (4)
florin acum 8 ani - 13 Iulie 2016 07:31
Sarut mana. De data aceasta sunteti SUPER SIMPATICA . Multumesc pentru sfaturi.Ioana acum 8 ani - 13 Iulie 2016 11:13
Doar de data asta? :)florin acum 8 ani - 13 Iulie 2016 17:46
BINEINTELES CA NU .Ma refeream la faptul ca manopera respectiva este la nivelul unui copil de clasa I-VI. Multumesc.Ioana acum 8 ani - 13 Iulie 2016 18:01
e simplu, adevarat, dar stii cati incepatori am vazut nestiind de unde sa-l apuce si ciopartind ardeiul? sotul meu e un exemplu in acest sens :)Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email