Paine umpluta
Retete aperitive Retete cu branza Retete rapide Retete simple Retete Sandwich
Aceasta reteta este ideala pentru a va asigura pachetelul la servici pentru cateva zile si in acelasi timp pentru a folosi la sfarsit de saptamana toate resturile din frigider. Eu asta aveam in frigider cand am pregatit-o, dar puteti adauga si alte ingrediente dupa bunul plac (masline, ardei, porumb sau mazare din conserva etc.)
Ingrediente
1 franzela mica de 250 gr
200 gr cascaval ras
200 gr sunca (bacon sau piept de pui afumat)
4 castraveciori murati
2 oua fierte
2 linguri pline smantana (unt, sau branza topita)
sare
piper
- Se taie franzela la un capat si se scobeste tot miezul.
- Miezul se sfarma int-un bol, sa obtineti bucatele mici. Se adauga restul ingredientelor taiate cubulete mici si branza sfaramata sau data pe razatoare. Se adauga smantana, cat sa lege compozitia. Se condimenteaza cu sare si piper.
- Se umple painea cu compozitia de mai sus avand grija sa apasati dupa fiecare lingura ca sa nu ramana goluri.
- Se invarte in folie si se da la frigider peste noapte.
- Se feliaza si se serveste.
Scobim painea
Pregatim umplutura
Umplem painea