Tagliatelle cu somon afumat

Retete cu branza Retete cu paste Retete cu peste si fructe de mare Retete rapide Retete simple

E simpla, e rapida, e gustoasa. E reteta perfecta pentru o cina din timpul saptamanii.

Ingrediente

100 gr tagliatelle
1 lingura ulei
1 catel de usturoi
70 gr somon afumat
50 gr crema de branza (tip Philadelphia)
100 ml smantana pentru gatit
1 lingurita pasta de rosii
2 fire marar
sare, piper negru

Portii: 1

  1. Se pun pastele la fiert in multa apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
  2. In uleiul incalzit se caleste usturoiul strivit pana incepe sa miroasa.
  3. Se adauga crema de branza si smantana si se amesteca pana crema se topeste de tot. Se condimenteaza sosul cu piper negru.
  4. Se adauga in sos pasta de rosii si se amesteca pana se omogenizeaza.
  5. Se adauga somonul taiat fasii si se amesteca usor. Se lasa sa fiarba 1 minut.
  6. Se drege sosul de sare. Se adauga mararul tocat fin.
  7. Pastele scurse se adauga in sos si se amesteca. Se serveste cald. Nu se reincalzeste.

Sosul cu somon

Tagliatelle in sos

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...