Tagliatelle cu somon afumat
Retete cu branza Retete cu paste Retete cu peste si fructe de mare Retete rapide Retete simple
E simpla, e rapida, e gustoasa. E reteta perfecta pentru o cina din timpul saptamanii.
Ingrediente
100 gr tagliatelle
1 lingura ulei
1 catel de usturoi
70 gr somon afumat
50 gr crema de branza (tip Philadelphia)
100 ml smantana pentru gatit
1 lingurita pasta de rosii
2 fire marar
sare, piper negru
Portii: 1
- Se pun pastele la fiert in multa apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
- In uleiul incalzit se caleste usturoiul strivit pana incepe sa miroasa.
- Se adauga crema de branza si smantana si se amesteca pana crema se topeste de tot. Se condimenteaza sosul cu piper negru.
- Se adauga in sos pasta de rosii si se amesteca pana se omogenizeaza.
- Se adauga somonul taiat fasii si se amesteca usor. Se lasa sa fiarba 1 minut.
- Se drege sosul de sare. Se adauga mararul tocat fin.
- Pastele scurse se adauga in sos si se amesteca. Se serveste cald. Nu se reincalzeste.
Sosul cu somon
Tagliatelle in sos