Tocanita de iepure cu masline
Retete cu carne de iepure Retete de mancaruri cu carne Retete de Pasti
Carnea mea preferata, de iepure... =P~ Iar aceasta e o reteta simpla dupa care o puteti prepara.
Ingrediente
700 gr carne iepure (1/2 iepure)
1 conserva de 400 gr rosii
1 ceapa
3 catei usturoi
cimbru
2 foi dafin
sare
piper
2 linguri ulei
1 mana masline negre
Portii: 3
- Se incinge uleiul intr-o oala si se prajesc bucatile de carne pe ambele parti, cate 2-3 minute pe fiecare parte.
- Se scoate carnea din oala si se adauga in loc ceapa tocata si se lasa pe foc pana se inmoaie un pic.
- Se adauga usturoiul strivit, rosiile cu tot cu suc, foile de dafin, se condimenteaza totul cu sare, piper si cimbru. Se aseaza bucatile de carne in sos si se toarna cca 100 ml apa.
- Se lasa totul la fiert la foc mediu, cu capac, pentru 40 minute.
- Se adauga maslinele (fara samburi daca doriti) si se mai lasa la fiert 5 minute fara capac. Se serveste cu orez sau piure de cartofi.
Tocanita de iepure cu masline