Curry de porc

Bucataria indiana Retete de mancaruri cu carne Retete cu carne de porc Retete simple

Reteta este o combinatie intre o reteta din secretele bucatariei si una luata de pe net. Se serveste cu orez.

Ingrediente

500 gr carne porc taiata feliute lungi
3 morcovi micuti taiati betigase(eu am folosit aparatul de curatat legume ca sa iasa mai frumos)
1/2 ardei rosu+1/2 ardei verde taiati pe lung
3 cartofi taiati cuburi(aprox. 300 gr)
2 linguri sos soia
400 ml supa legume
1 lingura curry
sare, chilli

Portii: 3

  1. Carnea de porc se pune intr-o tigaie mai larga(wok) la prajit cu 4 linguri ulei, pana isi schimba culoarea.
  2. Se adauga legumele si se prajesc inca vreo 10 minute pana se inmoaie putin ardeiul si morcovul. Amestecati des.
  3. Adaugati apoi condimentele(curry, chilli si sos de soia), amestecati bine si mai prajiti cam 1 minut. Potriviti de sare doar la sfarsit fiindca si supa si sosul de soia sunt sarate!!!
  4. Turnati supa de legume calda si lasati sa fiarba acoperit pana carnea si cartofii sunt facuti(cam 25 min la foc mare).
  5. Daca ramane mult sos puteti sa mai lasati cateva minute la fiert fara capac.

Ingrediente

Categorii

Utile

Sarbatori

Internationale

Altele...